Projekt som passar svartvita posters

Handarbete med garn associeras ofta med färggranna projekt som till exempel filtar med mormorsrutor, blommiga, broderade kuddar och halsdukar i regnbågens alla färger. Det finns dock massor med vackra projekt i gråskalor och svartvitt som antingen kan göras i traditionell, gammaldags romantisk stil eller modernt och stilrent.

Om du vill dekorera ditt hem med eleganta, svartvita posters kan det vara kul att komplettera dem med matchande projekt. Du kan till exempel hänga dina växter i vita makramékorgar, göra kuddar i zebramönster eller sticka en härlig filt i Färöstil i svart, grått och vitt.

Fånga upp detaljer

De foton du sätter upp på väggarna reflekterar säkert dina intressen och din personliga smak. Genom att fånga upp detaljer från dem och skapa motiv som inspirerats av bilderna får du ett hem fyllt av harmoni och elegans. Ett havsmotiv kan till exempel kompletteras med knutar och knopar i bomullsgarn och svartvita blomstermotiv ger hemmet en lantlig stil med spetsdukar och -gardiner.

Väljer du att enbart jobba med en färg kan det vara kul att mönstra lite extra med olika maskor och tekniker. En grå filt kan göras randig eller räfflad och en kudde kan virkas med popcornmaskor eller diamantmönster. Låt dina posters inspirera dig till att göra olika inredningsdetaljer som gör hemmet ännu trevligare. Kombinera bilden och det du gjort till en kul present till någon du gillar. En poster föreställande ett djur och samma djur i virkad amigurumi kommer uppskattas av ung som gammal.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight