Inredningsdetaljer i garn

Genom att använda dig av ett antal mjukare element i din inredning kommer du höja mysfaktorn en hel del. Detta kan du göra på flera olika sätt, men ju mjukare material du använder, desto mysigare blir det. Vissa väljer att skapa egna inredningsdetaljer, ofta med garn. På så sätt kan du skapa detaljer precis som du vill ha dem, alltså den rätta färgen, storleken och så vidare.

Exempel på textiler

Det finns en rad med olika textildetaljer du kan använda dig av för att sätta ihop din inredning. Om du börjar i köket kan du hänga upp kökshanddukar, lägga en vacker duk på bordet eller varför inte skaffa färglada och praktiska förkläden som ger köket lite mer personlighet. Har du kunskapen skulle du dessutom kunna sy ditt eget förkläde. Du kan även tänka efter lite extra när du väljer gardiner.

Plädar och kuddar

De vanligaste inredningsdetaljerna i mjuka material är självklart kuddar och plädar. Dessa höjer mysfaktorn en hel del. Det finns dessutom alla möjliga färger, mönster och storlekar på dessa, vilket gör att du kan hitta de perfekta för just ditt hem. En stor pläd är dessutom någonting du kan tillverka själv. Det är egentligen inte särskilt svårt så länge du har instruktionerna och rätt material. Tänk dock på att inte placera ut för mycket av alla mjuka material. Det gäller att hitta en bra balans mellan dessa och resten av inredningen i ditt hem.

Tillverka egna inredningsdetaljer

Ett populärt alternativ för dig som vill skapa en egen inredningsdetalj i garn är att tillverka en väggbonad. Det finns flera vackra garn att välja mellan, vilket innebär att du kan skapa en väggbonad i precis de färger du vill ha. Det finns flera instruktioner och guider på nätet som visar dig hur du skapar olika väggbonader ifall du inte redan vet hur du ska gå till väga.

En ännu enklare inredningsdetalj du kan tillverka är tofsar. Dessa kan du sedan hänga upp i stort sett var du vill i ditt hem. Det kommer ge din inredning lite mer personlighet samtidigt som det ”mjukar upp” ditt hem en aning.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight