Skapa en kreativ vägg med garn & posters

När de mörkare månaderna smyger sig på är det härligt att dekorera väggen med garndetaljer. På vintern spenderas mer tid inomhus. Många gillar att stanna hemma, tända stearinljus och mysa under filtar när det är mörkt ute. Om du verkligen vill få en mysig och ombonad känsla är det viktigt att pynta hemmet med mjuka väggdekorationer. De senaste åren har det blivit otroligt trendigt att skapa en tavelvägg. Det går dock att vara lite extra kreativ och skapa en tavelvägg med garndetaljer och posters. Det kommer garanterat att ge en harmonisk och personlig känsla till hemmet. Här kan du läsa mer om hur du går till väga.

Välj posters som passar din inredning

Att skapa en snygg tavelvägg behöver inte kosta skjortan. Hos Desenio Outlet hittar du många prisvärda tavlor och posters online. Alla motiv är med 50% rabatt vilket gör att du kan fynda och välja många posters vilket i sin tur skapar en imponerande tavelvägg. Här hittar du bland annat fotokonst, barnmotiv, svartvita fotografier och olika sorters konstmotiv. Med andra ord finns det prisvärda posters för alla smaker. Det viktigaste är att du väljer posters som du tycker om och som passar resten av inredningen. Det kan vara lockande att välja ett stort antal olika motiv och stilar, men risken är då stor att det blir rörigt. Försök att hitta en röd tråd bland dina motiv, exempelvis en viss färg eller ett tema. Detta gör det dessutom enklare att skapa fina hängen i garn eftersom intrycket blir mindre plottrigt.

Skapa hängen av garn

När du valt ut dina posterns och ramar är det dags att ge dem en personlig touch. Virkad dekoration till väggen ger en otroligt mysig känsla och vad passar inte bättre än fina hängen till tavlorna. Låt kreativiteten flöda och testa olika längder för att skapa ett personligt intryck. Beroende på ditt tema kan du även experimentera med olika färger på garnet för att skapa effektiva kontraster på väggen.

Virka en tavla

Om du vill skapa en härlig dynamik på tavelväggen rekommenderar jag att du virkar en tavla. Den virkade tavlan bör följa samma färgtema som dina valda posters och ramen bör vara i samma stil. Du väljer själv vilket motiv som den virkade tavlan ska bestå av. För att hitta inspiration kan du googla “virkade tavlor” och du kommer att hitta massor med fina resultat.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight